Amsterdam,
21
november
2019
|
17:24
Europe/Amsterdam

Jamai verrast koppel uit Rijen met 1 miljoen euro van BankGiro Loterij

Leuke uitjes met het gezin staan op nummer één voor Ineke en Gerrit

Een grote verrassing voor Ineke en Gerrit uit Rijen. Het koppel heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 1 miljoen euro gewonnen. Onlangs stond Jamai Loman namens de BankGiro Loterij bij de winnaars op de stoep om hen te verrassen. Nadat Ineke en Gerrit hun drie grootste wensen hadden opgeschreven, verraste Jamai hen met een cheque van 1 miljoen euro van de BankGiro Loterij.

Gerrit (73) en Ineke winnen 1 miljoen euro en reageren blij: “We hebben een aantal wensen: we willen het geld gebruiken om de hypotheek af te lossen en een nieuwe auto te kopen. Leuke uitjes met het gezin en de kinderen staan echt op nummer één! ”

Uitreiking op tv
De uitreiking aan Ineke en Gerrit was afgelopen zaterdag 16 november te zien in het programma ‘BankGiro Miljonairs’ bij RTL 4. De uitzending is hier terug te kijken.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn