Amsterdam,
24
juli
2018
|
17:27
Europe/Amsterdam

Jan en Loes uit Amstelveen verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor Jan en Loes uit Amstelveen. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Om het nieuws nog even geheim te houden, werden Jan en Loes samen met hun dochter eerst uitgenodigd bij Singer Laren. Daar stond Leontine Borsato, ambassadeur van de BankGiro Loterij, klaar om hen te verrassen met de cheque.

Jan (83) is compleet overdonderd: “Wat is dit een geweldige verrassing! Hier zijn we ontzettend blij mee. We gaan onze kinderen en kleinkinderen verrassen én willen iets vaker uit eten. Dat gaat met dit bedrag zeker lukken!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn