Amsterdam,
29
januari
2020
|
13:12
Europe/Amsterdam

Jan uit Kerkrade wint 10.000 euro in BankgiroLoterij

Gulle Jan

Een grote verrassing voor Jan uit Kerkrade. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Jan (78) vertelt blij: “Als eerst heb ik een deel van de prijs aan mijn kinderen gegeven. Zij blij, ik blij! Daarnaast heb ik altijd al een deel van mijn eigen vermogen aan het goede doel gedoneerd. Met dit bedrag kan ik mijn donatie verhogen. Het Rode Kruis en Flying Doctors zijn twee van de goede doelen die ik erg belangrijk vind!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen de ruim 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn