Amsterdam,
14
augustus
2019
|
16:29
Europe/Amsterdam

Jan uit Rijnsburg wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Het dubben is voorbij: “Eindelijk een nieuwe badkamer!”

Een grote verrassing voor de Rijnsburgse Jan en zijn vrouw Mieke. Jan heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Gisteren stond de Loterij bij het echtpaar op de stoep om de cheque te overhandigen. Jan en Mieke waren compleet verrast. 

Jan (70) en zijn vrouw Mieke reageren blij: “Dit is onvoorstelbaar! De eerste keer wonnen we toegang tot de Apenheul en nu 10.000 euro! Super. Er staat al jaren een nieuwe badkamer op de planning. We waren er pas nog over aan het dubben, maar die nieuwe badkamer gaat er nu eindelijk komen! 

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn