Amsterdam,
25
mei
2018
|
10:54
Europe/Amsterdam

Jarige Gerard uit Valkenswaard verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor Gerard uit Valkenswaard. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Gerard vertelt enthousiast: “Vorige week was ik jarig, dus deze prijs leek wel een cadeautje! Ik heb direct een nieuwe slaapbank besteld, die wilde ik al zó lang. Ook ga ik er een fototoestel van uitzoeken. Welke het precies wordt, weet ik nog niet. Daar ga ik me eerst in verdiepen.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn