Amsterdam,
11
januari
2018
|
16:47
Europe/Amsterdam

Joëlle uit Dinxperlo wint gloednieuwe auto bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Joëlle uit Dinxperlo. Zij heeft bij de BankGiro Loterij een gloednieuwe Opel Corsa gewonnen. Gisteren werd Joëlle verrast met het goede nieuws.

Joëlle (23): “Een nieuwe auto! Dit is echt fantastisch! Ik heb al een auto en daar ben ik heel trots op. Het is namelijk mijn eerste auto, die ik pas een paar jaar geleden heb gekocht. Maar met deze prijs gaat-ie nu waarschijnlijk wel de deur uit. Ik kan het gewoon nog steeds niet geloven dat we hebben gewonnen. Daar ga ik eerst van genieten!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn