Amsterdam,
15
mei
2019
|
14:30
Europe/Amsterdam

Johan en Wendy uit Anna Paulowna winnen samen 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Johan en zijn vrouw Wendy uit Anna Paulowna. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij samen een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Johan op de stoep om hen de cheque te overhandigen. Het koppel reageerde verrast.

Johan en zijn vrouw Wendy vertellen enthousiast: “Wauw, wat te gek dit! We hebben nog nooit zo’n groot bedrag gewonnen. We zijn net begonnen met een verbouwing in de woonkamer, dus het geld komt zeker goed van pas.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn