Amsterdam,
18
december
2019
|
14:45
Europe/Amsterdam

Johannes uit Katwijk wint 10.000 in BankGiro Loterij

Toch wel heel serieus

Een grote verrassing voor Patrick uit Helmond. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Johannes (66) heeft een eigen onderneming en reageert enthousiast: “Toen ik het goede nieuws kreeg te horen lachte ik het weg. Dit kon toch niet waar zijn? Maar het was toch wel heel serieus en echt. Wat ik met de prijs ga doen? Dat weet ik nog niet. Het komt in ieder geval goed terecht!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn