Amsterdam,
01
mei
2019
|
12:27
Europe/Amsterdam

John uit Maarssen verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor John uit Maarssen. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

John (66) reageert enthousiast: “Ik stond helemaal perplex: dit had ik nooit verwacht! Een deel van het geld gaat naar het Rode Kruis. Dat stond meteen al vast. Verder krijgen onze kinderen een deel en gaan we een tegelkachel maken. Daar hebben we nu het geld voor!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn