Amsterdam,
15
januari
2018
|
13:42
Europe/Amsterdam

Joke uit Den Haag wint 100.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Joke uit Den Haag. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 100.000 euro gewonnen. Afgelopen vrijdag werd Joke samen met haar gezin in het Muiderslot verrast met de BankGiro Loterij-cheque. 

 

Joke (57) is blij verrast: “Wat een mooi bedrag! We gaan er in ieder geval een nieuw koffiezetapparaat van kopen. Dat moet met dit bedrag wel lukken! Ook doen we een donatie aan Teylers Museum in Haarlem. Ik kom zelf uit Haarlem en draag het museum een warm hart toe.”

Voor de uitreiking werd Joke samen met haar gezin naar het Muiderslot in Muiden gelokt, een van de culturele organisaties die door de BankGiro Loterij wordt gesteund. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Robert ten Brink klaar met een cheque.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn