Amsterdam,
04
juli
2019
|
09:55
Europe/Amsterdam

Jolyana uit Almere wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Nog een andere gelukkige winnaar uit Almere wint 10.000 euro

Een grote verrassing voor Jolyana uit Almere. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De 20-jarige Jolyana vertelt enthousiast: “Ik ben nog in shock! Dit is pas de eerste maand dat ik meespeel in de BankGiro Loterij, dus ik had dit totaal niet verwacht. Ik was al aan het sparen voor mijn rijbewijs, dus dat gaat er nu heel snel komen!”

Nog een andere winnaar in Almere
Niet alleen Jolyana mocht een geldprijs van de BankGiro Loterij in ontvangst nemen: ook een andere inwoner van Almere kreeg deze maand te horen dat hij 10.000 euro had gewonnen.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn