Amsterdam,
17
februari
2021
|
11:50
Europe/Amsterdam

Joric en Lisa uit Brummen winnen 1 miljoen euro bij BankGiro Loterij

Samenvatting

Een grote verrassing voor Joric en Lisa uit Brummen. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 1 miljoen euro gewonnen. BankGiro Loterij-ambassadeur Albert Verlinde verraste de winnaars onlangs middels een videogesprek.

Joric en Lisa reageren enthousiast: “Dit is ongelofelijk! We willen een leuk huis en een ruime auto kopen. Verder willen we graag naar Portugal als het weer kan.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 751.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn