Amsterdam,
22
mei
2018
|
17:12
Europe/Amsterdam

Jos en Lorie uit Maastricht winnen 1 miljoen euro bij BankGiro Loterij

“Na 10 jaar kunnen we eindelijk onze familie opzoeken in de Filipijnen”

Een grote verrassing voor Jos en Lorie uit Maastricht. Zij hebben bij de BankGiro Loterij 1 miljoen euro gewonnen. Zondagavond was bij ‘BankGiro Loterij The Wall’ te zien hoe Jos en Lorie door BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato werden verrast met het goede nieuws.

Jos (64) vertelt geëmotioneerd: “Mijn vrouw Lorie komt uit de Filipijnen, waar ook haar vier zussen en moeder nog steeds wonen. Tot ons grote verdriet lukt het ons al 10 jaar niet om hen daar op te zoeken. Onze grote wens is natuurlijk om terug te gaan en de moeder van Lorie in onze armen te sluiten. Dat is het eerste wat we nu met deze grote geldprijs gaan doen!”

De uitreiking was gisteravond te zien in het televisieprogramma BankGiro Loterij The Wall bij SBS 6. De uitzending is hier terug te kijken.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn