Amsterdam,
14
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Jose uit Eck en Wiel wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Jose uit Eck en Wiel. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Deze week werd Jose verrast met het goede nieuws.

Jose (50): “Ik ben super blij en voel me een echte geluksvogel. Vorige maand won ik nog een televisie bij de VriendenLoterij en ik mag binnenkort naar de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht! En nu ben ik dus ook nog in de prijzen gevallen bij de BankGiro Loterij. Wat een heerlijk gevoel.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn