Amsterdam,
29
maart
2019
|
15:10
Europe/Amsterdam

Karin uit Sint-Oedenrode verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor Karin uit Sint-Oedenrode. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Karin (54) reageert blij verrast: “Het is alsof het zo had moeten zijn. Toevallig is de ketel deze week kapot gegaan. De kosten voor een nieuwe ketel zijn noodzakelijk, dus daar zullen we de prijs zeker voor gebruiken. Verder hebben we een leuke vakantie door Europa op de planning staan. Die hadden we al geboekt, dus daar gaan we nu extra van genieten!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn