Amsterdam,
23
september
2019
|
16:25
Europe/Amsterdam

Koppel uit Lisse verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Niet één, niet twee, maar drie wensen in vervulling

Een droom is werkelijkheid geworden voor Marcella en Rinus uit Lisse. Het stel heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Afgelopen weekend stond Jamai Loman namens de BankGiro Loterij bij het koppel op de stoep met de cheque. Marcella en Rinus reageerden compleet verrast door het bedrag.

Rinus (56) en Marcella hebben drie grote wensen die dankzij deze prijs in vervulling kunnen gaan. Ze vertellen enthousiast: “We willen op reis naar Bonaire, omdat onze zoon en binnenkort ook onze dochter daar woont. Ook willen we een nieuwe auto en moet de vloer worden vervangen. Deze prijs komt geweldig goed uit!”.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn