Amsterdam,
29
januari
2020
|
13:25
Europe/Amsterdam

Lenie uit Nijmegen wint 10.000 euro in BankgiroLoterij

Met kleindochters op stap

Een grote verrassing voor een Lenie uit Nijmegen. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De 83-jarige Lenie reageert enthousiast: “Dat was een grote verrassing! Met dit bedrag ga ik leuke uitstapjes maken met mijn kleindochters. Ook zijn er veel lieve mensen om mij heen die mij op mijn oude dag helpen. Zij verdienen ook wat extra’s. Ik vind het leuk om zo een ander blij te kunnen maken.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen de ruim 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn