Amsterdam,
21
november
2019
|
16:57
Europe/Amsterdam

Liduina uit Amersfoort wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Eindelijk op bezoek bij mijn ouders in Brazilië

Een grote verrassing voor Liduina uit Amersfoort. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij haar op de stoep om haar de cheque te overhandigen. Liduina was compleet verrast.

De 63-jarige Liduina vertelt enthousiast: “Nee! Is het echt waar? Nu kunnen mijn man en ik mijn familie in Brazilië opzoeken. Mijn ouders wonen daar en die worden ook al ouder. Maar nu kunnen we gaan!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn