Amsterdam,
19
januari
2018
|
12:43
Europe/Amsterdam

Lieke uit Vught wint gloednieuwe auto bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Lieke uit Vught. Zij heeft bij de BankGiro Loterij een gloednieuwe Opel Corsa gewonnen. Gisteren werd Lieke verrast met het goede nieuws.

 

Lieke (41) is blij verrast: “Ik werd gisteren voor de storm gebeld met het goede nieuws over mijn prijs. Veel tijd om het tot me door te laten dringen was er niet. Vanwege mijn werk voor de kiosken op stations van de NS, waren mijn collega’s en ik ontzettend druk. Eenmaal thuis daalde het besef pas in: een auto gewonnen! Het is een geweldige prijs. Voor mijn werk doe ik alles met de trein, daarom heb ik zelf geen auto. Ik zie mezelf al rondrijden. In een blauwe. Dat is de kleur die ik graag wil!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn