Amsterdam,
22
augustus
2018
|
15:28
Europe/Amsterdam

Lieny (70) uit Appingedam wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Bedrag maakt waardig afscheid overleden echtgenoot mogelijk

Een bijzondere verrassing voor Lieny (70) uit Appingedam. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Met dit bedrag kan zij haar onlangs overleden man het einde geven wat hij zo graag wilde.

Lieny (70) vertelt: “Dit bedrag krijgt een mooie bestemming. Afgelopen mei is mijn man overleden. Zijn grote wens was om uitgestrooid te worden op de Wadden. Dit willen wij, mijn kinderen en kleinkinderen, natuurlijk graag in besloten kring doen. Een privéboot huren is vrij kostbaar. Dankzij dit bedrag kunnen we de wens van mijn echtgenoot gaan realiseren.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn