Amsterdam,
18
oktober
2017
|
12:27
Europe/Amsterdam

Liesbeth uit Muiderberg wint 100.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Liesbeth uit Muiderberg. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 100.000 euro gewonnen. Afgelopen vrijdag werd Liesbeth verrast met de BankGiro Loterij-cheque.

 

Liesbeth is blij verrast: “Ik ben net samen met mijn gezin verhuisd en we zitten nog midden in een verbouwing. We wilden al graag een open haard en dankzij deze prijs gaat die er zeker komen. En we kunnen nu ook met de tuin aan de slag. Geweldig!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn