Amsterdam,
18
december
2019
|
15:02
Europe/Amsterdam

Limburgse wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

“De pony komt er alleen niet”

Een grote verrassing voor een inwoner uit Maasbree. Zij heeft in de novembertrekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares, die liever anoniem blijft, werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De bewoonster van het Limburgse dorpje Maasbree vertelt vol enthousiasme: “We waren door het dolle heen! We hebben drie kinderen. De twee oudsten willen graag verder leren. De jongste riep gelijk dat ze een echte pony wil, dat zal alleen niet gebeuren! Ook hebben we nog familie in het buitenland wonen, het zal heel fijn zijn hen weer eens te zien. We zijn héél blij!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn