Amsterdam,
23
mei
2019
|
15:00
Europe/Amsterdam

Linda uit Almere-Buiten wint 10.000 euro in BankGiro Loterij 

Een grote verrassing voor Linda uit Almere-Buiten. Zij heeft in de trekking van deBankGiroLoterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs bij haar thuis verrast met de cheque. Hoe Linda reageerde op haar gewonnen prijs, was maandag te zien tijdens de vierde aflevering van Verzamelkoorts! bij SBS6 (bekijk het fragment hier). 

Linda (64) vertelt enthousiast: “Och, jeetje! Wat een mooie prijs. We zijn bezig met een grote renovatie van het huis, dus het geld komt goed van pas. Verder gaan we een mooi feestje vieren om het geld te delen met de kinderen en kleinkinderen.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn