Amsterdam,
26
juni
2020
|
10:14
Europe/Amsterdam

Louk uit Soest verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

“Dit is mij nog nooit overkomen"

Een grote verrassing voor Louk uit Soest. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws. Louk was compleet overdonderd. Vorig jaar viel er ook al een Soestenaar in de prijzen bij de BankGiro Loterij. De winnares nam toen een cheque van 10.000 euro in ontvangst.

BankGiro Loterij reikt weer prijzen op gepaste afstand uit
De BankGiro Loterij sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels reikt de BankGiro Loterij weer mooie prijzen, op gepaste afstand, uit.

Louk vertelt enthousiast: “Dit is me nog nooit overkomen! Ik weet nog niet wat ik ermee ga doen, maar sowieso iets gezelligs met mijn dochter.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn