Amsterdam,
10
april
2018
|
12:54
Europe/Amsterdam

Maaike uit Leiden wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Maaike uit Leiden. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. In het televisieprogramma Verzamelkoorts was te zien hoe Maaike op haar werk, een basisschool in Leiden, werd verrast met het goede nieuws.

Maaike (27): “Wat gaaf! Ik ben er heel erg blij mee. Ik wil graag met mijn vriend samenwonen in Noordwijk en dan heb ik een rijbewijs nodig, zodat ik op en neer kan rijden naar werk. Nu kan ik beginnen met lessen. De leerlingen krijgen een traktatie!”

De uitreiking was te zien in het televisieprogramma Verzamelkoorts bij SBS6. De uitzending is hier terug te kijken.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn