Amsterdam,
17
december
2019
|
13:32
Europe/Amsterdam

Maarten uit Enkhuizen wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

“Dat wordt een etentje met álle kinderen”

Een droom is werkelijkheid geworden voor Maarten uit Enkhuizen. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij hem op de stoep om de cheque te overhandigen.

De 88-jarige Maarten nam de cheque met zijn zoon in ontvangst en vertelde blij: “Dat wordt een etentje met alle kinderen. Ik ben op een leeftijd dat het leuker is om er samen met de familie wat leuks van te doen. En de familie is goed voor mij, dus ik doe graag wat terug.” 

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn