Amsterdam,
25
april
2019
|
18:00
Europe/Amsterdam

Maico en Astrid uit Oss met LEGO-verzameling te zien in Verzamelkoorts!

Ook Victoria Koblenko met haar verzameling te zien bij SBS6

Maico en Astrid Arts uit Oss zijn met hun LEGO-verzameling te zien in het SBS6-programma Verzamelkoorts! Kim-Lian van der Meij zocht Maico en Astrid thuis op en ging met hen in gesprek over hun drijfveren en het verhaal achter deze bijzondere verzameling. Maandagavond 6 mei is de ontmoeting tussen Kim-Lian en verzamelaars Maico en Astrid te zien in een gloednieuwe aflevering Verzamelkoorts! bij SBS6.

Maico Arts (50) uit Oss vond het een mooie ervaring om aan het programma mee te werken en kijkt ernaar uit om maandag 6 mei zijn verzameling met de rest van Nederland te delen: “Mijn verzameling bestaat uit ongeveer 1700 à 1800 LEGO-sets. Alles bij elkaar zijn dat zo’n 1 miljoen onderdelen! Als kind ben ik met LEGO begonnen en ik ben er nooit mee gestopt. Overal in ons huis vind je wel iets van LEGO. Er is één ruimte waar niks te vinden is, en dat is de meterkast!”

Verzamelkoorts!
In een nieuw seizoen van Verzamelkoorts! gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Op maandagavond 6 mei is het de beurt aan Maico en Astrid Arts uit Oss en nog vier andere Nederlandse verzamelaars. Ook is in deze aflevering Victoria Koblenko te zien met haar verzameling schoenen.

BankGiro Loterij partner Verzamelkoorts!
Verzamelkoorts! wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Met het programma Verzamelkoorts! wil de BankGiro Loterij laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen.

Verzamelkoorts! wordt geproduceerd door Talpa Producties en is vanaf maandag 29 april tot en met maandag 3 juni wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn