Amsterdam,
01
mei
2018
|
15:47
Europe/Amsterdam

Manon uit Nijmegen wint 1 miljoen euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Manon uit Nijmegen. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 1 miljoen euro gewonnen. Zondagavond was bij ‘BankGiro Loterij The Wall’ te zien hoe Manon door BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato werd verrast met het goede nieuws.

Manon (45): “Dit is niet te geloven! We spelen sinds januari dit jaar mee met de BankGiro Loterij en we winnen nu al 1 miljoen euro. Ik heb eerder met mijn man en kinderen een reis naar Namibië gemaakt. Mijn grote wens is om samen met mijn gezin nog eens zo’n geweldige reis naar Afrika te maken. Dat gaat nu wel meerdere keren lukken. Echt geweldig!”

De uitreiking was gisteravond te zien in het televisieprogramma ‘BankGiro Loterij The Wall’ bij SBS 6. De uitzending is hier terug te kijken.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn