Amsterdam,
28
mei
2018
|
12:08
Europe/Amsterdam

Marcel en Mariette uit Veldhoven winnen 100.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Marcel en Mariette uit Veldhoven. Zij hebben bij de BankGiro Loterij 100.000 euro gewonnen. Tijdens een vakantie in Turkije werd het stel verrast met een telefoontje van BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato. Leontine zat bij Bert en Mark, zoons van Marcel en Mariette, op de bank om hen het goede nieuws te brengen.

Marcel (65): “We zijn er stil van! Wat een geweldig bedrag. Mariette en ik zijn met pensioen en willen heel graag een cruise naar Brazilië maken. Met dit geldbedrag gaan we lekker genieten van het leven!”

De uitreiking was gisteravond te zien in het televisieprogramma BankGiro Loterij The Wall bij SBS 6. De uitzending is hier terug te kijken.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn