Amsterdam,
14
augustus
2019
|
16:27
Europe/Amsterdam

Margret uit Warmenhuizen wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

“Daar weten wij wel een bestemming voor!”

Een grote verrassing voor Margret en haar man Ruud uit Warmenhuizen. Margret heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Gisteren stond de Loterij bij hen op de stoep om de cheque te overhandigen. Margret en Ruud reageerden compleet verrast.

Margret (57) en haar man Ruud vertellen enthousiast: “Fantastisch, daar weten we wel een bestemming voor! Nu kunnen we de kozijnen van het huis opknappen, een leuke pergola achter het huis plaatsen én de tuin een beetje gezellig maken.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn