Amsterdam,
26
juli
2019
|
16:44
Europe/Amsterdam

Maria uit Austerlitz wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Groot feest voor Maria uit Austerlitz. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Maria (64) reageert enthousiast op haar prijs: “Geweldig! Toen ik het hoorde kreeg ik direct de gekste plannen. Gelukkig heb ik het geld niet meteen uitgegeven, maar met mijn man overlegd. We gaan het geld nu toch aan praktische zaken uitgeven. Verder zetten we een deel apart als reservepotje. Het is een prettig idee om iets achter de hand te hebben.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn