Amsterdam,
08
februari
2021
|
10:59
Europe/Amsterdam

Marian uit Ruinen wint 8.000 euro bij ‘BankGiro Miljonairs’

Samenvatting

Afgelopen zaterdag was in ‘BankGiro Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Marian uit Ruinen plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Marian speelde in de vijfde aflevering van dit seizoen 8.000 euro bij elkaar.

De 50-jarige Marian blikt terug op haar avontuur: “Ik was helemaal verrast toen ik hoorde dat ik op de stoel tegenover Robert mocht gaan zitten! Ik vond het heel spannend en leuk om mee te maken. Na de uitzending heb ik echt nog een paar nachten wakker gelegen met de gedachten: ‘had ik maar dit of dat gedaan’. Marian wist uiteindelijk 8.000 euro bij elkaar te spelen: "Uiteindelijk ben ik heel tevreden met het resultaat. Ik heb genoeg wensen, maar ik ga denk ik het huis een beetje opknappen!”

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet.  

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met zaterdag 27 februari elke zaterdag om 21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn