Amsterdam,
29
maart
2019
|
15:04
Europe/Amsterdam

Marie-Thérèse uit Rijen wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Marie-Thérèse uit Rijen. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Marie-Thérèse (51) gelooft haar oren niet als ze hoort dat ze 10.000 euro heeft gewonnen: “Ik dacht: dit moet een fout zijn. Het kon gewoon niet waar zijn, en toch was het zo. Het geld komt heel goed uit. Ik heb net een nieuwe auto gekocht die ik nu in één keer kan afbetalen. Ook gaan we binnenkort op vakantie naar Turkije. Daar kunnen we het geld goed voor gebruiken.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn