Amsterdam,
26
juli
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Marinus uit Spijkenisse wint gloednieuwe auto bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Marinus uit Spijkenisse. Hij heeft bij de BankGiro Loterij een gloednieuwe Opel Corsa gewonnen. Deze week werd Marinus verrast met het goede nieuws.

 

Marinus (68): “Wat zijn we blij met deze onverwachte prijs. Onze auto is al negen jaar oud en met deze nieuwe Opel Corsa kan ik samen met mijn vrouw mooie kilometers gaan maken. We hebben de kleur van de auto al uitgezocht, zilvergrijs, en hij wordt zelfs bezorgd! Een perfecte service en we kijken reikhalzend uit naar het moment dat-ie de straat in komt rijden.”

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn