Amsterdam,
10
oktober
2018
|
17:13
Europe/Amsterdam

Marinus uit Zuidland wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Marinus uit Zuidland. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Marinus op de stoep om hem de cheque te overhandigen. Marinus was compleet verrast.

Marinus (79) vertelt enthousiast: “Wij reizen al jaren naar Kenia waar we een kliniek steunen die zich inzet om het sterftecijfer terug te dringen. Dit financieren we met onder andere de opbrengst van statiegeldbonnen en door het doneren van meegebrachte spullen. Met deze geweldige prijs kunnen we binnenkort weer een bezoek aan de kliniek brengen. Voor onszelf gaan we ons huis voorzien van vloerisolatie. Mijn vrouw heeft het namelijk nogal snel koud, haha. We zijn er echt ongelofelijk blij mee!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn