Amsterdam,
15
december
2017
|
15:29
Europe/Amsterdam

Marja uit de Jordaan wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Marja uit de Amsterdamse Jordaan. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Deze week werd Marja verrast met het goede nieuws. 

 

Marja (53): “Dit is werkelijk ongelofelijk. Eerder deze week kreeg ik te horen dat ik een prijs had gewonnen. Dan denk je aan een fiets of iets dergelijks, maar niet aan 10.000 euro. Wat een goed nieuws en dat in de decembermaand! Van dit mooie bedrag gaan we een nieuwe scooter kopen en uiteraard leggen we dit jaar extra cadeautjes onder de kerstboom!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn