Amsterdam,
29
januari
2019
|
17:30
Europe/Amsterdam

Marlies uit Delft wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Dubbel feest voor Marlies: jarig én 10.000 euro winnen in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Marlies uit Delft. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Op haar verjaardag stond de Loterij bij Marlies op de stoep om haar de cheque te overhandigen. Ze was compleet verrast.

Marlies vertelt enthousiast: “Wat een lekker bedrag! Zo wil ik ieder jaar wel jarig zijn. We hebben kinderen en kleinkinderen en gaan graag op vakantie. Deze prijs krijgt een mooie bestemming.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn