Amsterdam,
10
januari
2018
|
15:46
Europe/Amsterdam

Marloes uit Uithuizen wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Marloes uit Uithuizen. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Deze week werd Marloes verrast met het goede nieuws. 

 

Marloes (21), student: “Ik kon het in eerste instantie niet geloven dat ik heb gewonnen. Het nieuws kwam echt als een verrassing. En dat terwijl ik nog maar nét meespeel met de BankGiro Loterij! Een groot deel van het gewonnen bedrag gaat naar mijn spaarrekening. Over twee jaar hoop ik met mijn vriend een huis te kunnen kopen en dan is dit een mooi startkapitaal. Geweldig!

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn