Amsterdam,
02
juni
2021
|
12:10
Europe/Amsterdam

Martin en Ineke uit Zaandam verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Samenvatting

Een grote verrassing voor Martin en Ineke uit Zaandam. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. BankGiro Loterij-ambassadeur Jamai Loman verraste de winnaars onlangs middels een videogesprek.

Martin en Ineke reageren blij verrast: “We hebben zelf niet meer zoveel wensen, maar we willen graag de kinderen helpen. Wellicht kunnen we een nieuwe fiets kopen. We hebben veel plezier van de BankGiro Loterij VIP-kaart, maar dit is wel de kers op de taart!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij 
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 781.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een bedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 63 culturele organisaties. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn