Amsterdam,
01
mei
2019
|
12:04
Europe/Amsterdam

Martin uit Bennekom wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Martin uit Bennekom. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Martin (82) vertelt enthousiast: “Het was een hele grote verrassing. We spelen al jaren mee en vinden het heel bijzonder dat we dit mee mogen maken. Al onze grote dromen zijn al uitgekomen, dus ik denk dat we de kinderen en kleinkinderen een mooi extraatje zullen geven.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn