Amsterdam,
08
juni
2019
|
23:00
Europe/Amsterdam

Martin uit Nijverdal wint 8.000 euro in ‘BankGiro Miljonairs’

Vanavond was in ‘BankGiro Miljonairs’ te zien hoe Martin uit Nijverdal plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover Robert ten Brink. Martin speelde in de derde aflevering van dit seizoen 8.000 euro bij elkaar.

De Nijverdalse Martin vertelt enthousiast: “Ik vond het fantastisch om mee te maken! Ik ben met mijn vrouw naar de studio gegaan zonder de intentie om iets te winnen. Ik was dan ook enorm verbaasd dat ik bij de beste acht terechtkwam. Toen ik ook nog eens de snelste bleek te zijn en plaats mocht nemen op de stoel, brak mijn klomp echt. ‘Wat gebeurt er nu?’, dacht ik. Het is een groot verschil of je thuis op de bank zit of dat je op de stoel zit. Door de spanning vergeet je antwoorden die je eigenlijk echt wel weet. We hebben uiteindelijk 8.000 euro gewonnen: een fijn bedrag. We hebben twee naar school gaande kinderen, dus dat geld komt goed van pas.” 

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats op de spannendste stoel van Nederland. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend die mogelijk het goede antwoord weet. 

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen. Ook is er iedere aflevering een prijsuitreiking te zien van 100.000 euro met Jamai Loman in zijn Karaoke Taxi.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 6 juli elke zaterdag te zien om 21.45 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn