Amsterdam,
24
juni
2019
|
13:51
Europe/Amsterdam

Mathijs uit Best verrast met 1 miljoen euro van BankGiro Loterij

De droom om een huis te kopen wordt werkelijkheid

Een droom is werkelijkheid geworden voor de 25-jarige Mathijs uit Best. Hij heeft in de trekking van deBankGiroLoterij een bedrag van 1 miljoen euro gewonnen. Onlangs stond Jamai bij Mathijs en zijn vader op de stoep om hen mee te nemen voor een ritje in de Karaoke Taxi. Nadat Mathijs zijn zangkunsten had vertoond, werd hij door Jamai verrast met een cheque van 1 miljoen euro van deBankGiroLoterij.   

Mathijs (25) werd compleet overrompeld door het goede nieuws: “Dit meen je niet?! Sjongejonge! Ik wil heel graag een huis kopen, maar er is weinig beschikbaar en betaalbaar op dit moment. Ik had de hoop eigenlijk al een beetje opgegeven, maar dit verandert alles. Geweldig!”.

Uitreiking op tv
De uitreiking aan Mathijs was zaterdag 22 juni te zien in het programma ‘BankGiroMiljonairs’ bij RTL 4. De uitzending ishierterug te kijken.   

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn