Amsterdam,
05
september
2019
|
16:00
Europe/Amsterdam

Michel uit Genderen met dochters naar Disneyland dankzij 10.000 euro BankGiro Loterij

De prijs is niet alleen voor mij: ook mijn dochters genieten mee

Een grote verrassing voor Michel uit Genderen. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De 39-jarige Michel weet wel raad met zijn prijs: “Fantastisch! Ik ga op vakantie met mijn twee kinderen. Zij mogen bepalen waar we heengaan, dus het wordt Disneyland. Zo genieten mijn dochters ook mee. Zelf zit ik middenin een verbouwing. Dit bedrag komt dus goed uit.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn