Amsterdam,
26
februari
2018
|
17:14
Europe/Amsterdam

Minakshi uit Den Haag verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor Minakshi uit Den Haag. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Minakshi op de stoep om haar te verrassen met de cheque. Minakshi was compleet verrast door het bedrag.

Minakshi (34) vertelt enthousiast: “Ik wil al lange tijd een backpackreis door Azië maken. Dat gaat nu lukken! Ook zou ik het geweldig vinden om mijn vader mee te nemen op reis naar Suriname. Mijn dromen worden nu werkelijkheid!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn