Amsterdam,
22
juni
2019
|
23:01
Europe/Amsterdam

Miranda uit Beesd wint 16.000 euro in ‘BankGiro Miljonairs’

Vanavond was in ‘BankGiro Miljonairs’ te zien hoe Miranda uit Beesd plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover Robert ten Brink. Miranda speelde in de vijfde aflevering van dit seizoen 16.000 euro bij elkaar.

Miranda vertelt enthousiast: “Ik heb het allemaal over me heen laten komen. Toen ik in de studio zat, speelden we eerst een oefenvraag. Op een gegevens moment begon het spel echt, maar ik had dat nog niet helemaal door. Tegen een andere deelnemer grapte ik nog ‘oeps, volgens mij heb ik wel heel weinig goed’. Dat bleek helemaal niet zo te zijn, want niet veel later verscheen mijn naam op het scherm en mocht ik tegenover Robert ten Brink plaatsnemen. Bizar! Tijdens de vragen bleef ik voor mezelf herhalen: alles wat ik win is mooi meegenomen. Nu heb ik 16.000 euro gewonnen. Echt fantastisch! Ik denk dat ik er een nieuwe auto van ga kopen.”  

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats op de spannendste stoel van Nederland. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend die mogelijk het goede antwoord weet. 

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen. Ook is er iedere aflevering een prijsuitreiking te zien van 100.000 euro met Jamai Loman in zijn Karaoke Taxi.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 6 juli elke zaterdag te zien om 21.45 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn