Amsterdam,
18
oktober
2018
|
16:55
Europe/Amsterdam

Mirjam uit Haarlem wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Mirjam uit Haarlem. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Mirjam (47) vertelt enthousiast: “Elke dag op mijn werk in het ziekenhuis zie ik dat gezondheid het allerbelangrijkste is wat we hebben, daar kan geen geld tegenop. Gezondheid is helaas niet te koop. Dat neemt niet weg dat ik heel erg blij ben met deze fantastische prijs. De komende tijd ga ik nadenken wat ik ermee wil gaan doen. Ik ga eerst taart halen voor mijn collega’s!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn