Amsterdam,
14
februari
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nel uit Dordrecht wint auto bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Nel uit Dordrecht. Nietsvermoedend opende zij gisteren de voordeur toen daar een camerateam van de BankGiro Loterij voor de deur stond. Zij verraste haar met een autosleutel voor een gloednieuwe Opel Corsa die om de hoek geparkeerd stond.

Nel: “Ik sta perplex! Ik heb al een auto, maar dat is echt een oudje die nodig aan vervanging toe is. En nu win ik gewoon een gloednieuw exemplaar bij de BankGiro Loterij! Ik ben er ongelofelijk blij mee”.

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn