Amsterdam,
22
augustus
2018
|
15:23
Europe/Amsterdam

Nel uit Utrecht trakteert gezin op etentje na winst 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Nel (48) uit Utrecht. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Nel op de stoep om haar de cheque te overhandigen. Nel was compleet verrast.

Nel (48) vertelt enthousiast: “Van dit bedrag nemen we het hele gezin mee uiteten! Natuurlijk blijft er dan nog iets over. Dat zet ik op de spaarrekening. Het is altijd fijn om iets achter de hand te hebben voor de momenten dat er bijvoorbeeld een wasmachine moet worden vervangen. Het is lekker als je dat dan meteen kan betalen.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn