Amsterdam,
15
december
2020
|
12:57
Europe/Amsterdam

Nieuwe caravan voor Erwin uit Vlaardingen dankzij BankGiro Loterij

“Opnieuw geluk in Vlaardingen”

Samenvatting

Een grote verrassing voor Erwin uit Vlaardingen. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws. Vorige maand was er ook al een inwoner uit Vlaardingen die bij de BankGiro Loterij in de prijzen viel. Toen werd André verrast met 10.000 euro.

De 59-jarige Erwin weet wel raad met zijn prijs: “Ik wil een caravan kopen zodat mijn vrouw en ik lekker op vakantie kunnen als het weer kan.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij 
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 751.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn