Amsterdam,
11
oktober
2018
|
10:01
Europe/Amsterdam

Nieuwe online spelshow zorgt voor hilarische momenten in museum

De online spelshow ‘Silent Quizco’ is vandaag gelanceerd. In deze YouTube-serie van de BankGiro Loterij kunnen nietsvermoedende museumbezoekers in een geheime quiz terechtkomen en kans maken op een geldbedrag. Dit doen zij door het beantwoorden van kennisvragen en het uitvoeren van spannende opdrachten. Aanstormend talent Luuk Dresen is de quizmaster en geeft de deelnemers op afstand de instructies voor de opdrachten.

Filmen in een uniek decor
De eerste aflevering van Silent Quizco is opgenomen in het Rotterdamse Museum Boijmans Van Beuningen. Vanaf vandaag is deze aflevering te bekijken op het YouTube-kanaal van de BankGiro Loterij. De overige vijf afleveringen staan om de week op donderdag online. Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden en het Mauritshuis in Den Haag fungeren als uniek decor voor deze afleveringen. De video’s zijn geproduceerd door LifeHunters in opdracht van de BankGiro Loterij.

Beleven en vieren van cultuur
Bij de BankGiro Loterij staat het beleven en vieren van cultuur centraal. Deelnemers maken naast geldprijzen kans op bijzondere, exclusieve (culturele) prijzen. De VIP-KAART biedt BankGiro Loterij-deelnemers gratis toegang tot meer dan 50 musea die dankzij de deelnemers van de BankGiro Loterij een bijdrage ontvangen. Daarnaast geeft de kaart korting op veel andere vormen van cultuur zoals theater, musical, dans, festivals, concerten, opera en andere dagjes en avondjes uit.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn